FRAKT & LEVERING

Frakt og levering

Vi er stolte av å kunne tilby internasjonale shipping-tjenester som for tiden opererer i mer enn 200 land og øyer over hele verden. Ingenting betyr mer for oss enn å bringe våre kunder stor verdi og service. Vi vil fortsette å vokse for å møte behovene til alle våre kunder, og leverer en tjeneste utover all forventning hvor som helst i verden.

Hvordan sendes pakkene? 

Pakker fra vår lager i Norge sendes med Posten. Pakker fra vårt lager i Kina vil bli sendt med ePacket eller EMS avhengig av vekt og størrelse på produktet. Pakker som sendes fra vår amerikanske lager sendes via USPS.

 

Hvor lang tid tar leveringen?

Alle bestillinger sendes senest innen 36 timers arbeidstid. Leveransene tar 5-20 virkedager og i sjeldne tilfeller 30 + virkedager.

Hva med toll?

Vi er ikke ansvarlige for noen tilpassede avgifter når elementene har sendt. Ved å kjøpe våre produkter, aksepterer du at en eller flere pakker kan bli sendt til deg, og kan få tilpassede avgifter når de kommer til landet.

Tilbyr dere sporingsinformasjon?

Ja, vil du motta en e-post når bestillingen din sendes som inneholder sporingsinformasjonen, men noen ganger på grunn av gratis frakt sporing er ikke tilgjengelig.

Min sporing sier "ingen informasjon er tilgjengelig for øyeblikket". For noen rederier, tar det 2-5 virkedager for sporing av informasjon for å oppdatere på systemet. For logistiske årsaker, vil elementer i samme kjøp noen ganger sendes i separate pakker, selv om du har angitt kombinert frakt. Hvis du har andre spørsmål, kan du kontakte oss og vi vil gjøre vårt beste for å hjelpe deg ut.